ქათმის სუპი გოგრით - ტაილანდურად

ცხელ ბულიონში ქამა სოკო ძალიან სწრაფად იხარშება.


ინგრედიენტები:

ქათმის ფილე — 500 გრ
გოგრა (რბილობი) — 200 გრ
ნაღები 20% — 200 მლ
კარტოფილი — 2 ცალი
ქინძი — გემოვნებით

მომზადების წესი:

კარტოფილი და გოგრა გათალეთ, გარეცხეთ, დაჭერით პატარა კუბებად.
ქათმის ფილე დაჭერით პატარა ნაჭრებად.
ქინძი გარეცხეთ, წვრილად დაჭერით.
შეწვით ფილე ტაფაზე 1 ს/კ ზეითუნის ზეთში 5 წთ, მოაყარეთ დაფქვილი ქარი, მარილი, აურიეთ და შეწვით კიდევ 3 წთ.
მოათავსეთ ფილე ქვაბში, დაასხით 1 ლ. ცხელი წყალი, ჩაყარეთ მარილი და ხარშეთ 10 წთ.
დაუმატეთ

გოგრა და კარტოფილი, ხარშეთ, სანამ მზად არ იქნება, ჩაასხით ნაღები და შეაზავეთ გემოვნებით. ხარშეთ კიდევ 5-10 წთ.
მზა სუპი გადაიღეთ ღრმა თეფშებზე, მოაყარეთ დაჭრილი ქინძი.
რჩევა: თუ გსურთ, ნამდვილი ტაილანდური კერძი გამოგიიდეთ, ტკბილი კარტოფილი გამოიყენეთ, ჩვეულებრივის ნაცვლად და ქოქოსის რძე - ნაღების მაგივრად.


გემრიელად მიირთვით!

 

like
0

კომენტარის დამატება

სახელი*
აღწერა*
კომენტარი, რომელიც შეიცავს უხამსობას, დისკრედიტაციას, შეურაცხყოფას, ძალადობისკენ მოწოდებას, სიძულვილის ენას, კომერციული ხასიათის რეკლამას, წაიშლება საიტის ადმინისტრაციის მიერ.