გოგრის მურაბა

გოგრის მურაბა ძალიან გემრიელია.


ინგრედიენტები:


გოგრა — 1 კგ
შაქარი — 300 გრ
ლიმონის წვენი (ახალგამოწურული) — 1 ჩ/კ
შაქრის პუდრი — 1 ჩ/კ

მომზადების წესი:


გაფცქვენით გოგრა, დაჭერით კუბიკებად და მოათავსეთ ცეცხლგამძლე ქვაბში.
დააყარეთ 300 გრ შაქარი (1 კგ-ზე 300 გრ). ქვაბი შედგით აირღუმელში. 150°С-ზე. მიიყვანეთ ადურებამდე და გააცივეთ.

გაახურეთ ისევ ღუმელი 180°С-ზე. შედგით კიდევ 20 წთ, შემდეგ გამოიღეთ და დაუმატეთ ლიმონის წვენი და 1 ჩ/კ შაქრის პუდრი.
გადაიღეთ ქილებში.


გემრიელად მიირთვით!

იხილეთ ასევე: რა მოვამზადოთ გოგრისგან? ექსპერტის რჩევები

 
 
 

 

like
0

კომენტარის დამატება

სახელი*
აღწერა*
კომენტარი, რომელიც შეიცავს უხამსობას, დისკრედიტაციას, შეურაცხყოფას, ძალადობისკენ მოწოდებას, სიძულვილის ენას, კომერციული ხასიათის რეკლამას, წაიშლება საიტის ადმინისტრაციის მიერ.