ტარტალეტები იოგურტითა და კენკრით

ინგრედიენტები:


შვრიის ფანტელი - 100 გრ
ფქვილი - 30 გრ
თაფლი - 40 გრ
ქოქოსის ზეთი - 30 გრ
დარიჩინი - მწიკვით
მარილი - მწიკვით
შიგთავსისთვის:
ბერძნული იოგურტი - 1 ქილა
კენკრა ან ხილი - გემოვნებით


მომზადების წესი:


1. დააბლენდერეთ შვრიის ფანტელი, შეუნარჩუნეთ ტექსტურა. გადაიტანეთ შვრია თასში.


2. დაუმატეთ ფქვილი, შემთბარი ქოქოსის ზეთი, თაფლი, დარიჩინი და მარილი. ყველაფერი კარგად აურიეთ.


3. მასა მოათავსეთ მცირე ზომის ტარტალეტის ფორმებში და კოვზის უკანა კუთხით კარგად მიაჭირეთ კიდეებზე.


4. გამოაცხვეთ გაზქურაში 160С-ზე, 15-20 წთ-ის

მანძილზე.


5. კარგად გაციებულ ტარტალეტში მოათავსეთ იოგურტი და კენკრა/ხილი გემოვნებით.

ანა ვერძაძე

like
0

კომენტარის დამატება
×
სახელი*
კომენტარი*
კომენტარი, რომელიც შეიცავს უხამსობას, დისკრედიტაციას, შეურაცხყოფას, ძალადობისკენ მოწოდებას, სიძულვილის ენას, კომერციული ხასიათის რეკლამას, წაიშლება საიტის ადმინისტრაციის მიერ.