პომიდვრის მარინადი 2-3 დღეში ყველაზე მარტივად

სახლის პირობებში შეგიძლიათ მოამზადოთ პომიდვრის მჟავე ქილაში, ან პაკეტში. ის საკუთარ წვენში გაიჟღინთება, ამიტომ, აუცილებლად უნდა დასეროთ რამდენიმე ადგილას.

პროცესს დაახლოებით 2-3 დღე სჭირდება.



ინგრედიენტები:

პომიდორი 1 კგ
მარილი 1 ს/კ
შაქარი 1 ჩ/კ
ნიორი 4 კბილი
მწვანილი 1 კონა


მომზადების წესი:

მცირე ზომის პომიდორები გარეცხეთ, მოაჭერით ყუნწები და დასერეთ ჯვრის ფორმაზე ყოველი მხრიდან.

მოათავსეთ ქილაში, ან პოლიეთილენის პაკეტში.

ჩაყარეთ მარილი, შაქარი, წვრილად დაჭრილი ნიორი და მწვანილი.
პაკეტს პირი მყარად მოუკარით და ფრთხილად შეაჯანჯღარეთ. მოათავსეთ პაკეტი ქვაბში.

დატოვეთ ოთახის ტემპერატურაზე

2-3 დღე. შემდეგ, გადაიტანეთ კონტეინერში და შედგით მაცივარში.



გემრიელად მირთვით!

რა ემართება სხეულს, როდესაც პომიდორს მიირთმევთ?

like
0

კომენტარის დამატება
×
სახელი*
კომენტარი*
კომენტარი, რომელიც შეიცავს უხამსობას, დისკრედიტაციას, შეურაცხყოფას, ძალადობისკენ მოწოდებას, სიძულვილის ენას, კომერციული ხასიათის რეკლამას, წაიშლება საიტის ადმინისტრაციის მიერ.