სკუმბრია ღუმელში გამომცხვარი

წარმოგიდგენთ რეცეპტს, რომელშიც იდეალურადაა შეხამებული სანელებლები, ნიორი და მთავარი ინგრედიენტი - თევზი. 

 

ინგრედიენტები:

სკუმბრია 2 ცალი

პაპრიკა 1 ჩ/კ

ორეგანო   გემოვნებით

ნიორი 3 კბილი

ზეითუნის ზეთი 2 ს/კ

მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი:

მოამზადეთ მარინადი: ზეითუნის ზეთში დაუმატეთ მარილი, პაპრიკა, ორეგანო და დაჭყლეტილი ნიორი.

გაასუფთავეთ თევზი ფხებისგან.

თევზი დაამარინადეთ და დატოვეთ 20-30 წთ. 

სინზე დააფინეთ ფოლგა და დააწყვეთ თევზის ნაჭრები კანით ზემოთ.

აცხვეთ 10 წთ, 220 გრადუს ტემპერატურაზე.

გემრიელად მიირთვით!

like
1

კომენტარის დამატება

სახელი*
აღწერა*
კომენტარი, რომელიც შეიცავს უხამსობას, დისკრედიტაციას, შეურაცხყოფას, ძალადობისკენ მოწოდებას, სიძულვილის ენას, კომერციული ხასიათის რეკლამას, წაიშლება საიტის ადმინისტრაციის მიერ.